God Jul och Gott Nytt År

Vi närmar oss årets slut och vi vill därför önska alla våra läsare, medlemmar, göteborgare och nu även västgötar God Jul och Gott Nytt År.

I år har vi med enade krafter från olika håll lyckats få till stånd en folkomröstning om trängselskatten som kommer att äga rum på valdagen 14 september 2014. Vi har även beslutat att Vägvalet ska ställa upp i både kommunal- och regionvalet och därmed tar vi ytterligare ett steg mot ett fullvärdigt parti. Vi ser att vi behövs i det politiska landskapet som genomlider en förtroendekris. Senast kunde vi läsa om det i SOM-institutets rapport strax före jul.

Vi vill att politiken ska bli mer intressant för medborgarna och det blir den om de får bli delaktiga i processerna. Någonstans på vägen har politikerna i Göteborg tappat bort sig i vad deras roll egentligen är: att representera folket. Vägvalet är ett exempel på detta och nu står vi inför att ytterligare ett parti, via Dennis Töllborg, träder in på arenan. Det är inte ont om engagemang i denna stad från vanliga medborgare som vill ställa saker och ting till rätta 😉

Det kommer att bli ett spännande valår, ett supervalår, som kommer att avgöra Göteborgs framtid. Vi är gärna med och skapar den framtiden tillsammans med er.

Theo Papaioannou
Håkan Andersson
Vägvalet

Lägg till en kommentar