Hulthén och Hallberg bloggar även i GP

I dagens Göteborgsposten kan vi läsa att socialdemokraternas Anneli Hulthén och moderaternas Jan Hallberg kommer att blogga även i GP fram till valet . Hittills har ju dessa båda bloggat i GT sedan i våras (länkar finns i nere i högerkolumnen på denna sida). Om det är samma texter som publiceras i GT framgår inte, förmodligen rör det sig om specialskrivna för GP.

Både Hallberg och Hulthén utlovar “politiska utspel” inför valet. Vi väntar med spänning på nygamla uttalanden som “vi lovar ånyo folkomröstning om trängselskatten” och “trängselskatten är orättvis i sin konstruktion och bör därför inte införas“. Kan man få drömma lite?

En levande blogg är en där de många kommentarerna från allmänheten lever sitt eget liv. Där bloggare och andra möts för en fördjupad diskussion. Tyvärr har varken Hulthéns eller Hallbergs blogg i GT fungerat som så. De fåtal kommentarer som görs där lämnas helt obesvarade från de båda. Att detta delvis är på grund av tidsbrist är förståeligt. Men man önskar  ju att de åtminstone i ett senare blogginlägg hade kommenterat några av kommentarerna, då hade man i varje fall fått reda på om de läste kommentarerna eller ej.

I GP-artikeln utlovas följande: “Alla ämnen kan bli aktuella på Hulthéns och Hallbergs bloggar. Och de hoppas på många kommentarer från GP:s läsare.” Och vi läsare hoppas på många svar från Hallberg och Hulthén! Ett ämne lär de dock sky som pesten, gissa vilket och varför?

Bloggen börjar i morgon måndag.

Anneli Hulthéns blogg.
Jan Hallbergs blogg.

Håkan Andersson
Vägvalet

Lägg till en kommentar