Skriv på namninsamlingen!

Till dags dato har över 4 200 personer skrivit på vår namninsamling mot trängselskatterna. Men vi behöver hjälp att sprida budskapet om listan till fler människor. Sprid informationen om den till kolleger, vänner och släktingar, ja alla du kan komma på. 

Potentialen är stor, när Göteborgs-Posten anordnade en omröstning i frågan på gp.se, röstade 10 240 personer Nej under bara två dygn. Det är alltså många som inte känner till namninsamlingen.

Glöm inte att det måste vara fullständigt namn – både för och efternamn + postort. Vet ni med er att ni tidigare bara fyllt ett förnamn eller en initial, skriv på uppropet igen och fyll i det fullständiga namnet.

Och observera att ni måste fylla i de två kontrollorden som står precis ovanför knappen “Skriv på uppropet!”, annars registreras inte rösten!

Skriv på namninsamlingen här: http://upprop.nu/RQVH

Tack för hjälpen.

Lägg till en kommentar

  • Se nu för fan till och stoppa den här tjuvskatten. Om denna parasitfeber sprider sig så blir vi ett uland

  • Hej Joakim!

    Bra att du är engagerad! Hoppas du också är beredd att göra någonting själv? Samla in namn för en folkomröstning? Stöd antingen vår verksamhet ekonomiskt eller genom att hjälpa till personligen. Eller både och! Det räcker inte att bara knyta näven i byxfickan.

    Kolla vår hemsida hur du (och alla andra) kan hjälpa till: https://www.vagvaletgbg.se

    Vi måste nu ut med budskapet till alla göteborgare innan 19 september!