Tack ALLA för ert stöd!

Vägvalet har fått 5 mandat i kommunfullmäktige vilket visar på att göteborgarna modigt protesterat mot trängselskatten.

Vi tackar alla som röstat på oss!

Vi kommer nu att förbereda vårt inträde i kommunfullmäktige kommande veckor framöver. Fortsätt skriva under våra namnlistor och skicka in dem till oss!

Läs och lyssna mer om Vägvalet i media:

Lägg till en kommentar

  • Stort grattis till era 5 mandat!!

    Jag hoppas verkligen att ert intåg i kommunfullmäktige kan påverka beslutet om trängselskatt i Göteborg.

    Själv bor jag utanför Göteborg så jag fick inte rösta på er men kommunpartiet och Sjukvårdspartiet fick mina röster i hopp om att kunna bidra på något sätt. Jag lyckades oxå övertala flera släktingar i Göteborg att rösta på er så jag har gjort vad jag kan 🙂 MEN vi som inte sitter i kommunhuset (där VV nu kommer in) får inte luta oss tillbaka och vara nöjda med detta resutlat. Vi måste fortsätta hjälpas åt och det behövs fler namn på listorna, vi behöver fortsätta skriva artiklar i GP, GT och liknande i hopp om att med gemensamma krafter nöta ner Hultén och Co! Det är nu kampen kan börja! Kör hårt! 🙂

  • Till att börja med: GRATTIS.
    Sen ett litet tips, googla “stuttgart21”. Ett annat projekt som saknar folklig förankring. Kanske kan man hitta tips där som går att nyttja i “vårt” GBG.

  • Fredrik: Främst ska vi använda dom för att stoppa trängselskatten, slopa Västlänken och kräva en folkomröstning. Med detta ansvar så kommer vi även successivt att sätta oss in i frågorna vilket blir en uppgift för den nya kommunfullmäktigegruppen i höst. Just nu väntar vi på slutresultatet för att se hur fördelningen kommer att bli i Göteborgs kommun och vilka uppdrag vi kommer att få.

  • Läser i G-P att det ser ut som ni tappat ett mandat då Carl Ek ser ut att acceptera den plats han fått som s.k. politisk vilde. Han säger sig i alla fall fortfarande vara emot trängselskatten.