Valkampanjen är igång – Tack till alla besökare!

Vi har organiserat träffar med medborgarna sedan början på oktober 2013. Vi har häckat på Selma Lagerlöfs torg i samband med Backautredningen gällande trängselskatten. Vi har träffat en och annan trafikant som kliat sig i pannan för att inte fått en parkeringsplats vid pendelparkeringarna. Vi har stått i vått och torrt på andra gator och torg men än så länge har vi inte varit i centrala Göteborg. Snart kommer vi till ditt torg så håll utkik.

Denna helg när solen sken som bäst på himlen blev ändå vårt startskott för valkampanjen 2014!

För första gången var vi ute i regionen, Lerum och i Kungälv, för att lyssna på medborgarna och berätta om Vägvalets politik. Under löparloppet i Lerum på Bagges torg fanns det flera tusen besökare runt omkring oss. Även våra politiska kollegor tittade nyfiket på. I runda tal har vi nog talat med närmare 500 personer och flera har givetvis fått information och sett oss.

I Göteborg var vi på Köpcentrumet 421 i Högsbo och diskuterade trängselskatten och Västlänken men också vår politiska bredd i andra frågor som skola, vård och omsorg.

Oss Vägvalare emellan vill vi tacka alla som var med och särskilt till Richard som kämpande extra denna helg för att möta medborgarna.

Idag träffar du oss även på Älvstrandens bibliotek och Folkets hus på Järntorget.

Vägvalet
Catarina Pettersson
Helene Gustavsson
Theo Papaioannou

PS. Du har väl inte missat vår kampanjsida på Facebook DS.

Lägg till en kommentar

  • Något jag noterar är att just nu fokuseras det mycket på Sverigedemokraternas existens i många nyheter. Det tar fokus från svåra (för de sittande skadliga) frågor som vård, skola, barnomsorg och trängselskatt/västlänken.

    SD får mycket gratisreklam, och risken som jag ser det är att eftersom SD också sagt att de är motståndare till trängselskatten kan VV råka ut för att komma att råka ut för “guilt by association” eller att bli åsidosatta.